JOHN LEUNISSE

 


 

JOHN LEUNISSE

Mijn naam is  John Leunisse uit Breda, nummer 18 op lijst 3 Ons Water

Ik ben “de vriendelijkste mens van Breda” zoals de krant eens schreef, ééntje met “het Zwitserlevengevoel”.  Ik heb een ruime ervaring met water. Met de voormalige loosboot Najade zwierf ik meer dan 40 jaar over en door de Nederlandse wateren. Als recreatievaarder weet ik wat beter kan. Ik ben vele jaren voor Leefbaar Breda, de lijst Pim Fortuyn en een oudere partij actief geweest in de politiek. Als oud raadslid van Breda (bijna 20 jaar) en als oud lid van de Staten van Noord-Brabant (8 jaar) en als oud algemeen bestuurslid van het voormalige Hoogheemraadschap (4 jaar) heb ik vele jaren op allerlei manieren bestuurlijk meegedacht over water en hoe overheden (gemeenten, provincie en waterschappen) wel of niet in samenwerking de watertaken vervullen.
Louis van der Kallen, onze lijsttrekker, ken ik vanuit mijn statentijd en als algemeen bestuurslid bij het Hoogheemraadschap als een betrokken bestuurder met een grote kennis van alles wat te maken heeft met water. Daarom maak ik deel uit van het team van Ons Water.  

 


Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.