PIET BORGHSTIJN

 


 

PIET BORGHSTIJN

Mijn naam is Piet Borghstijn uit Bergen op Zoom, nummer 33 op lijst 3 Ons Water.

Onze lijsttrekker Louis van der Kallen van Ons Water ken ik al ruim veertig jaar. Voor onze pensionering werkten wij allebei bij wat toen Synthese en later AKZO Resins heette. Hij als Research en Development medewerker op het toepassingslaboratorium van constructieharsen en ik als technisch medewerker buitendienst. Ik droeg de problemen van klanten aan en Louis werd geacht die dan op te lossen.
Louis heeft, zolang ik hem ken, interesse gehad in alles wat met water en het openbaar bestuur te maken had. Ik ken hem als een probleemoplosser, als deskundig en betrokken. Daar om steun ik hem en Ons Water.

 


Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.