MR. BETTY GOOS 

 


 

MR. BETTY GOOS 

 

Personalia:

Naast mijn gezin van 4 uitwonende kinderen en een kleinkind ben ik momenteel actief in o.a. de volgende werkzaamheden en activiteiten;

al 14 jaar werkzaam in een artsenpraktijk; lid dagelijks bestuur (secretaris) VVAO en tevens actief in de onderliggende kringen; volg de studie Arabisch en muziekles en sport regelmatig. Hiervoor vele gemeentelijke en maatschappelijke functies vervuld en studies gevolgd. 

Motivatie

De natuur en duurzaamheid hebben altijd al mijn interesse gehad. Allereerst omdat ik geboren en getogen ben op het platteland in de omgeving van Breda en al 42 jaar woonachtig ben in een groene omgeving in Breda. De natuur is een groot goed waar we zuinig op moeten zijn. Dit alles resulteerde dat ik in 2014 afgestudeerd ben in Recht en Duurzaamheid aan de Tilburg University, met het onderzoek naar de achterblijvende ontwikkeling van zonne-energie. 

‘Ons Water’

Het Waterschap heeft als kerntaken de zorg voor schoon water, droge voeten en voldoende water. ‘Ons Water’ is een regionale partij die naast deze doelen gaat voor veiligheid van en voor het water. Om de doelen te bereiken is, naast samenwerking met de agrarische en industriële sector, de samenwerking met Gemeentelijke en andere overheidsinstanties van groot belang. Hier sta ik zeker voor open.

Gezien mijn wetenschappelijk en bestuurlijke opleiding en brede maatschappelijke ervaring wil ik me graag inzetten voor het ontwikkelen en continueren van de doelen gebaseerd op duurzaamheid. Stem daarom op mij nr. 6 van lijst Ons Water.

 


Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Eén reactie

  1. Ing Jan Adriaanssen Architect

    Goed voor mijn steun op Ons Water en voor jou

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.